Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

Πίσω λοιπόν στα μαθήματα ξανά με έναν ακόμα χρόνο να μας έχει αφήσει, με έναν καινούριο χρόνο  να ανοίγεται μπροστά μας , δυστυχώς το ίδιο δυσοίωνος με τον προηγούμενο.
Πιο φτωχοί και τη νέα χρονιά δάσκαλοι , γονείς και μαθητές θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν το Γολγοθά της μάθησης εν μέσω κοινότυπων πλέον εκβιασμών των κρατούντων εν Ελλάδι και στην Ευρώπη , για χρεοκοπία ή νέα ακόμα πιο επαχθή μέτρα για τη ζωή μας , για να σωθεί.... η πατρίς. Η "πατρίς" που δεν είναι οι κάμποι και τ΄άπαρτα ψηλά βουνά, αλλά η συντριπτική  πλειοψηφία των ανθρώπων της, που υποφέρουν για να σωθούν τραπεζες, χρηματιστές και επιχειρηματικοί δείκτες κερδοφορίας.
Ευτυχώς που υπάρχουν τα παιδιά μας φυσικά και πνευματικά που με τα "καμώματά" τους μας χαρίζουν νότες χαράς και ελπίδας.
Ας δούμε κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες  από τα έργα τους για τα Χριστούγεννα, τις κατασκευές τους , έργα στα πλαίσια της  Helmepa, που δούλεψαν με τη δασκάλα τους Φανουράκη Μαρίνα, το θεατράκι της Β΄τάξης , που ετοίμασαν με τη δασκάλα τους Τσούμα Ευγενία.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου